Raport anual de activitate persoană fizică și juridică în 2022

Raport anual de activitate persoană fizică în anul 2022

Raport anual de activitate persoană juridică în anul 2022

Vă reamintim că viza de exercitare a profesiei acordată de CECCAR în 2022 este valabilă până la 31 martie 2023.

Facilitățile financiare la plata cotizației se aplică membrilor care depun raportul anual de activitate pentru anul 2022 până la data de 28 februarie 2023 (inclusiv). Facilitățile financiare rămân la nivelul anului trecut.

Depunerea raportului de activitate se face exclusiv în format electronic, prin intermediul platformei raport.ceccar.ro, folosind credențialele utilizate anul trecut pentru depunerea raportului.

Prin derogare de la prevederile cuprinse în Metodologia de acordarea a vizei anuale pentru exercitarea profesiei, pentru acordarea vizei de exercitare a profesiei pentru anul 2023 nu este necesară adeverința medicală.

Menționăm, de asemenea, că începând de anul acesta viza va fi acordată în format electronic. În acest sens, carnetele de membru vor fi înlocuite cu legitimații care vor permite verificarea online a vizei de exercitare a profesiei.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo

Data Analysis for Business and Finance Concept. Graphic interface showing future computer technology of profit analytic, online marketing research and information report for digital business strategy.

Leave your comment