Efectuarea stagiului

Pentru consultarea Calendarului activităților de stagiu 2023 <<click aici>>

Pentru consultarea Calendarului activităților de stagiu 2022 <<click aici>>

Pentru consultarea Calendarului activităților de stagiu 2021 <<click aici>> 

Programare activități stagiu – Întâlnirea 1 pe sem.I.2021 <<click aici>>

Dorim să vă facem cunoscute câteva clarificări pentru disciplinele aferente semestrului I de stagiu:

Pentru anul I:

  • Cele două întâlniri aferente disciplinei Economia afacerilor se vor derula în lunile martie și mai
  • Cele 3 întâlniri aferente disciplinei Contabilitatea și raportare financiară vor fi completate cu o întâlnire suplimentară care se va desfășura în luna aprilie.

Pentru anul II:

  • Cele două întâlniri aferente disciplinei Comunicare și dezvoltare profesională se vor derula în lunile martie și mai;
  • Cele 3 întâlniri aferente disciplinei Fiscalitate vor fi completate cu o întâlnire suplimentară care se va desfășura în luna aprilie.

Pentru anul III:

  • Cele trei întâlniri aferente disciplinei Guvernanță corporativă, managementul riscurilor și control intern se vor derula în lunile martie, aprilie și mai;

Precizăm faptul că programarea detaliată în calendarul de stagiu pentru semestrul II este orientativă, urmând ca pe parcursul acestuia să fie completată cu întâlniri suplimentare pentru disciplinele Standarde Financiare și de Raportare Financiară, Fiscalitate avansata si Evaluarea afacerii.

De asemenea, in semestrul II, disciplina Etica profesionistilor contabili se va derula sub forma unei întâlniri pentru fiecare an de stagiu.

Intâlnirile se vor organiza pe platforma Zoom (Luni – Vineri orele 16.00 – 21.00, Sâmbătă orele 09.00 – 14.00), urmand ca link-urile de acces sa fie comunicate in ziua cursului, pe adresa de email din evidență.