Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Calarasi
09.11.2012 - În atenţia membrilor şi stagiarilor

Vă rugăm să găsiţi în linkul următor:

http://curierulnational.ro/Specializat/2012-11-08/CECCAR+sprijina+sectorul+IMM+oferind+practici+contabile+de+calitate%2C+adaptate+cerintelor+actuale

articolul realizat pe baza acţiunilor la care CECCAR a fost Partener Principal – Topul Naţional al Firmelor Private, CNIPMMR- material ce conţine ampla luare de cuvânt a Directorului General al CECCAR, ec. Daniela Vulcan, în cadrul plenului lucrărilor găzduite de Topul Naţional. 


Congresul profesiei contabile din România 2012

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel naţional şi invitaţi ai organismelor profesionale internaţionale. Tradiţia organizării acestei mari reuniuni s-a impus ca reper în agenda mondială a profesiei contabile, autorităţi ale profesiei din întreaga lume întâmpinând cu interes participarea la dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul Congresului.

Anul acesta, Congresul se va desfăşura în perioada 7-8 septembrie, la Centrul Internaţional de Conferinţe, Casino Sinaia. Tema acestei ediţii este “Guvernanţa corporativă şi profesia contabilă; competenţă şi responsabilitate”, propunând celor prezenţi cele mai incitante subiecte despre perspectivele profesiei în lume şi în România, în contextul economic actual.

Pentru mai multe informaţii cu privire la desfăşurarea evenimentului, vă invităm să accesaţi pagina celui de-al XIX – lea Congres al profesiei contabile din România 


 Noua componenţă a Biroului Permanent al Consiliului Superior al C.E.C.C.A.R. <<click aici>>.


În atenţia membrilor - confecţionare panouri publicitare <<detalii aici>>.


Informare membri - descarcă aici Cererea privind inchirierea apartamentului de vacanţă a CECCAR - din Constanţa, în perioada sezonului de vară.


Informare membri - aici Circulara conducerii CECCAR nr.5839/03.06.2011, precum şi H.G. nr.500/2011 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor.


Topul firmelor CECCAR <<detalii>>. 


 COMUNICAT DE PRESĂ în legătură cu Decizia Consiliului Concurenţei de amendare a CECCAR. 


 Anunţ important pentru membri inactivi ai C.E.C.C.A.R. <<click aici>> pentru vizualizare extras din statutul membrilor inactivi.


METODOLOGIE de stabilire a cotizaţiilor de membru <<click aici>>


Norme privind asigurarea de risc profesional a membrilor CECCAR <<click aici>>    


 10.01.2011 - IMPORTANT !!! 

La sectiunea Forumul membrilor de pe site-ul CECCAR a fost postat un Protest privind proiectul legii contabilitatii. Protestul a fost publicat si pe site-ul petitieonline.ro (http://www.petitieonline.ro/petitie-p03267049.html) unde urmeaza sa se obtina cat mai multe semnaturi din partea membrilor, dar si a altor persoane interesate.

Dupa obtinerea unui numar considerabil de semnaturi petitia va fi inaintata oficial factorilor de decizie.

Modificări la Legea contabilităţii <<detalii>>.

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009